Ugaone garniture, najbolji nameštaj u Srbiji, top cene, akcije: TDF garniture, kožne garniture, jeftine garniture.

Rent a car beograd Eurorent | Logo
Rent a car beograd Eurorent | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Rent a car beograd Eurorent | Telefon Rent a car beograd Eurorent | Telefon Rent a car beograd Eurorent | Telefon
Rent a car Beograd | Ugaone garniture

Ugaone garniture

Ugaone garniture postale su komad nameštaja bez kojeg je gotovo nemoguće zamisliti udobno i funkcionalno uređen životni prostor. Veoma su praktične i pogodne za sedenje većeg broja ljudi. Ugaone garniture su idealna zamena za dvosed i trosed, čime vam štede prostor u dnevnom boravku i doprinose prozračnom i rasterećenom izgledu prostorije.

Ugaone garniture su multifunkcionalan komad nameštaja oko kojeg se okuplja cela porodica ali i prijatelji u trenucima druženja i proslava. S obzirom da često dolaze u kombinaciji sa ležajem na izvlačenje, ugaona garnitura može vam poslužiti i kao gostinjski ležaj. Pojedini modeli sadrže i prostor za odlaganje, u koji možete da spremite jastučiće i dekorativnu ćebad ili druge predmete.

Pre nego što se odlučite na kupovinu centralnog komada nameštaja za vašu dnevnu sobu, potrebno je da odgovorite na nekoliko ključnih pitanja. Ona se odnose na kvadraturu prostora kojim raspolažete, stil uređenja koji preferirate, dizajn nameštaja koji već posedujete, kao i poziciju garniture u prostoru i vaših zahteva kada je odabir materijala u pitanju.

S obzirom da investiranju u jedan ovako značajan komad nameštaja treba pristupiti sa pažnjom, za vas smo kreirali mali vodič za pravilan odabir ugaone garniture koja će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor.

Koje su idealne dimenzije i oblik ugaone garniture za vašu dnevnu sobu?

Prilikom kupovine ugaone garniture potrebno je pre svega izmeriti prostor i utvrditi tačnu kvadraturu. Greška, koja često nastaje prilikom odabira ovog komada nameštaja, zbog toga što kupci posmatraju garnituru u velikom izložbenom prostoru salona je ta da ne procene dobro gabarite svog životnog prostora.

Uklapanje ugaone garniture u prostor biće olakšano ukoliko se odlučite za model bez stranica, jer time nećete morati da vodite mnogo računa o orijentaciji i položaju garniture u prostoru. Ovaj model je praktičan i za manje dnevne sobe jer se time štedi na prostoru. Međutim, ukoliko vam prostor to dozvoljava, ugaonu garnituru možete oplemeniti tabureom koji će se stilski i funkcionalno savršeno uklopiti u vašu dnevnu sobu,

Prilikom odabira položaja ugaone garniture treba voditi računa i o direktnom izvoru svetlosti. Iako je sedenje u osvetljenoj prostoriji prijatno i konforno, direktan izvor sunčeve svetlosti koji je usmeren ka ugaonoj garnituri može oštetiti materijal. Na taj način, deo garniture koji je duži period bio izložen svetlosti može da izbledi pa se savetuje da ovaj, kao ni druge komade nameštaja ne izlažete direktnoj svetlosti.

Ugaone garniture za moderno i funkcionalno opremanje doma

Ugaone garniture idealne su za moderno opremanje enterijera pri čemu pružaju vrhunsku udobnost i multifunkcionalnu upotrebu. Uz pravilno odabranu ugaonu garnituru svaki dnevni boravak će dobiti svoje centralno mesto za okupljanje ukućana, koje će zadovoljiti sve njihove potrebe tokom celog dana.

Vrhunski materijali dostupni su u različitim bojama, tako da iz bogate ponude svaki kupac može da odabere model po svom ukusu. Bilo da ste ljubitelj svetlijih tonova ili želite da vašom dnevnom sobom dominiraju tamne i zagasite boje, u našoj selekciji materijala ćete sasvim sigurno pronaći nešto za sebe.

Naši proizvodi

Na našem web sajtu i u našim salonima možete pogledati sledeće vrste nameštaja koje prodajemo: ugaone garniture, kožne garniture, jeftine garniture, TDF garniture, trosedi, itd.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili vas zanima naš prodajni asortiman i cene proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate preko našeg sajta https://ugaonegarniture.rs

Rent a car Beograd | Kontaktirajte nas Rent a car beograd Eurorent - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!