Јефтине селидбе у Београду и Србији

Rent a car beograd Eurorent | Logo
Rent a car beograd Eurorent | Адрес Бульвар Арсения Чарноевича 88, Новый Београд ЗАБРОНИРОВАТЬ
Rent a car beograd Eurorent | Телефон Rent a car beograd Eurorent | Телефон Rent a car beograd Eurorent | Телефон
Auto mieten flughafen Belgrad | Јефтине селидбе Београд

Јефтине селидбе Београд

Јефтине селидбе Београд
Јефтине селидбе у Београду: наша фирма врши јефтине селидбе у свим општинама Београда, као и у свим околним приградским насељима. Иако је то наизглед лако, саветујемо вам да селидбе ипак не организујете сами, већ да ангажујете професионалце у том послу. Свака селидба је веома захтеван посао и тражи доста времена, снаге, знања и искуства.

Бесплатна процена селидби
Процена трошкова и цене селидбе је потпуно бесплатна. Термин за бесплатну процену се може договорити и урадити у истом дану.

Вишегодишње искуство
Са искуством од преко 10 година можете бити сигурни да су ваше ствари у сигурним рукама. Однос цене и квалитета услуге наша је предност у односу на конкуренцију. Преданост послу наших радника је нешто на чему инсистирамо. Управо зато 100% гарантујемо да ће ваше ствари након пресељена остати у истом стању кад смо их и преузели.

Заштита ствари
По доласку у ваш дом или пословни простор, ствари ћемо прво заштити и осигурати картоном и стреч фолијом не би ли остале потпуно сигурне и неоштећене. Сигурност ваше имовине наш је приоритет. Поред намештаја наши радници посебно воде рачуна и о унутрашњости стана, јер су ивице зидова и штокова склони оштећењима. Том сегменту придајемо велику пажњу јер нам је најважније да наши клијенти буду задовољни.

Монтажа и демонтажа намештаја
Уколико постоји потреба, радимо и демонтажу намештаја који после монтирамо у првобитно стање. У ту сврху приликом селидбе увек имамо више радника обучених и искусних за ту врсту посла који брзо и ефикасно расклопају и поново склапају било који део намештаја.

Врста превоза
За све врсте селидби у зависности од количине ствари, на располагању су нам камионски и комби превоз. Унутрашњост возила је увек чиста и у потпуности тапацирана.  

Сигурна и поуздана услуга
Оног тренутка када се одлучите за селидбу код нас ваше бриге и размишљања могу да престану. Било да се ради о приземној кући или вишеспратници са или без лифта, можете бити спокојни да ће ваше ствари бити пресељене на лак и безболан начин. Све потенцијалне проблеме и отежавајуће околностиме препустите нама. Захваљујући вишегодишњем искуству, непостојање лифта у објекту, габаритне или тешке ствари за нас не представљају никакав проблем.

На стотине задовољних муштерија широм Београда, Србије али и Иностранства су наша најбоља препорука и реклама. Готово по правилу, наши клијенти за сваку следећу селидбу поново бирају нас, а поред тога нас и стално препоручују својим пријатељима и родбини. Добро дошли у ЈЕФТИНЕ СЕЛИДБЕ у Београду!

Контактирајте нас одмах
Уколико желите да нас ангажујете или имате додатна питања за нас, молимо вас да нас контактирате преко сајта https://jeftineselidbe-beograd.com или на +381 62 206 600

Аренда автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Rent a car beograd Eurorent - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!