Палетни регали, конзолни регали, drive in регали, полице за маркете, магацинске полице, галерије и платформе

Rent a car beograd Eurorent | Logo
Rent a car beograd Eurorent | Адрес Бульвар Арсения Чарноевича 88, Новый Београд ЗАБРОНИРОВАТЬ
Rent a car beograd Eurorent | Телефон Rent a car beograd Eurorent | Телефон Rent a car beograd Eurorent | Телефон
Палетни регали, магацинске полице, опрема за магацине | Лава системи

Палетни регали и магацинске полице ЛАВА Системи

Ко смо ми?

LAVA Commerce Sistemi је породична компанија која се бави производњом високо-квалитетне опреме за складиштење робе и магацине. Производњом опреме за складиштење почели смо да се бавимо 1981. године.

Током дугогодишњег успешног пословања, стекли смо велики број купаца, клијената, партнера и пријатеља како на српском, тако и на регионалном и европском тржишту.

Naši partneri u Srbiji i regionu

Многе реномиране домаће и иностране компаније као што су Nelt, Würth, Telekom Srbije, Zlatiborac, Parking servis Beograd, Saga, Swisslion, Pošta, Termoelektrane Nikola Tesla, Milšped, Bambi, Aerodrom Nikola Tesla и други, препознали су успешну вишедеценијску репутацију наше компаније и квалитет наших производа.

LAVA Commerce sistemi

Захваљујући квалитетном раду и искуству, високо-обученим кадровима и сталном праћењу савремених трендова у производњи, компанија LAVA Commerce Sistemi је данас тржишни лидер у производњи опреме за складиштење робе.

Наши производни погони и радионице опремљени су најмодернијом опремом последње генерације за производњу складишне опреме. Сви производи које производимо су изузетно високог квалитета и рока трајања, а праве се од репро-материјала домаће производње. 

Запослени радници и менаџери у компанији пролазе сталне обуке и константно унапређују своје знање и вештине. Они свој радни век започињу и завршавају у нашој фирми и на то смо смо посебно поносни.

Наши производи

Наш производни асортиман чине следеће врсте производа: палетни регали, drive in регали, конзолни регали, магацинске полице, галерије/платформе и полице за маркете.

Сви производи се праве од најквалитетнијих материјала и сировина. Производи се могу модификовати и прилагођавати према свим жељама и потребама купаца. Производе продајемо и диструбуирамо на домаћем тржишту, али и на регионалном и европском тржишту.

Стандардни квалитета

Компанија LAVA Commerce Sistemi испуњава све захтеве стандарда ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, што потврђују Certop сертификати које поседујемо.

Како да нас контактирате?

Занимају Вас додатне информације о нашим производима и услугама? Позовите нас одмах на +381 69 829 60 10, посетите наш веб сајт www.lavasistemi.rs или нам пошаљите е-маил на office@lavasistemi.rs

Аренда автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Rent a car beograd Eurorent - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!