Stomatološka ordinacija u Beogradu, Srbija, Dr Antonio Cappello, siguran stomatološki turizam

Rent a car beograd Eurorent | Logo
Rent a car beograd Eurorent | Адрес Бульвар Арсения Чарноевича 88, Новый Београд ЗАБРОНИРОВАТЬ
Rent a car beograd Eurorent | Телефон Rent a car beograd Eurorent | Телефон Rent a car beograd Eurorent | Телефон
Rent a car Beograd | Stomatolog Antonio Cappello | Zubarska ordinacija

Stomatolog Antonio Cappello

Zubar Antonio Cappello

Stomatološka ordinacija u Beogradu

Tražite zubara u Italiji? Tražite li pouzdanog zubara u Italiji koji će brinuti o zdravlju vaših zuba? Da li razmišljate o zubnim implantatima ili protezama? Na pravom ste mestu, u pravo vreme. Dr Antonio Cappello je stručnjak sa 15 godina iskustva u stomatologiji i implantologiji. Naša klinika nudi:

  • Stomatološke usluge najvišeg kvaliteta
  • Najbolji stručnjaci za implantologiju
  • Pristupačne cene usluga
  • Italijanski zubar u Beogradu
  • Implantologija u odsustvu kosti
  • Moderna i inovativna klinika

Odlučili ste da uštedite novac za svoju stomatološku negu uz italijanski kvalitet i sigurnost? Vaše putovanje do novog osmeha počinje ovde!

Deontonio je vodeća evropska klinika za totalnu protetsku rehabilitaciju zubnih lukova sa definitivnim protokolima implantata u slučajevima gubitka koštane mase i akutnog parodontitisa.

Zašto izabrati nas?

Znamo da tražite zubara u Italiji, ali zašto ne biste uštedeli novac tako što ćete doći u našu stomatološku ordinaciju?

Bezbedan stomatološki turizam sa italijanskim kvalitetom i sigurnošću. Lakše je nego što mislite da se vratite razgovoru, jelu i osmehu.

Fiksni zubi čak i bez kostiju

Tačna stomatološka dijagnoza za plan lečenja i nege specifičnih postojećih problema ili prevencije u slučaju bilo kakvih trendova.

Mi tretiramo problem

Sa dr Antoniom Kapelom i njegovom implantologijom pod uglom, možete bezbedno postaviti zubne implante, čak iu odsustvu vilične kosti.

Vi ste pacijent, a ne broj

Verujemo u važnost odnosa lekar-pacijent i posvećeni smo da osiguramo da naš odnos poverenja bude trajan.

Uštedite najviše uz transparentnost

Uz naš dentalni turizam u Dentonio Dental Centru možete uštedeti novac uz najniže cene u bilo kojoj zemlji u Evropi. Garantujemo vam maksimalnu transparentnost bez iznenađenja u pogledu ponude i bez dodatnih troškova u klinici.

Stomatolog Italijan

Bićete povereni stručnim rukama dr Antonija Kapela, menadžera klinike Dentonio, koji je uvek u toku sa novim stomatološkim tehnologijama i stručnjak za totalnu protetsku rehabilitaciju zubnih lukova sa ili bez kosti pomoću pterigoidne i zigomatske implantologije.

Visokokvalitetni materijali

Dr Antonio Cappello, svestan da toksični materijali mogu da izazovu probleme pacijentovom telu, koristi samo najkvalitetnije materijale, garantovane EU sertifikatom i nabavljane isključivo od svetskih proizvođača.

Zubar Antonio Cappello

U srcu Beograda, Srbije, sve prednosti napredne implantologije i dentalne estetike.

Dr Antonio Cappello je vodeća ličnost u svetu stomatološkog turizma za naprednu hirurgiju i implantologiju, međunarodno priznata po slučajevima totalne protetske rehabilitacije u slučajevima atrofije kostiju i složenije implantologije.

Dr Antonio Cappello, uz stalne kurseve obuke u Italiji i sve je stekao iskustvo u najinovativnijim tehnikama u stomatologiji pterigoidnih i zigomatskih implantata koje omogućavaju, čak iu najsloženijim slučajevima, kompletnu rehabilitaciju zubnih lukova i kreiranje zdravih osmeha za svoje pacijente. , bez dugog čekanja i u potpunom spokoju.

Za razliku od ostalih svih stomatoloških ordinacija koje rade na Dentalnom turizmu, mi ne radimo na ekonomičnosti ili da ponudimo najnižu cenu, već nudimo najbolji protetski rezultat za pacijente koji imaju složene slučajeve.

Nije iznenađujuće, zahvaljujući njegovoj ozbiljnosti i profesionalnosti, ima mnogo italijanskih pacijenata koji svake godine putuju u Beograd da leče svoje zube kod dr Antonija Kapela u Studiju Dentistico DENTONIO.

Bezbedan stomatološki turizam

  • Kvalitet - Naši doktori su iskusni stomatolozi, registrovani u Zavodu stomatologa Beograda, pažljivo birani od strane dr Antonija Kapela.
  • Inovacije - Dentonio Dental Center je moderna i prijatna ustanova u kojoj možete uživati u svim tretmanima i udobnosti koje su vam potrebne za negu vašeg osmeha.
  • Transparentnost - Dr Kapelo na kraju temeljnog pregleda nudi detaljne planove lečenja i procene bez iznenađenja i iznenadnih medicinskih dodataka.
  • Povoljno - Konačno, možete lečiti svoje oralno zdravlje uz uštedu novca uz pristupačne troškove koji su 60 posto niži od istih procedura u Italiji.

Kontakt

Želite da zakažete konsultacije sa stomatologom Antonijom Kapelom? Kontaktirajte nas sada na +381 64 131 48 66.

Аренда автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Rent a car beograd Eurorent - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!